Thursday, February 3, 2011

Tension Wire For Curtains

Appointments WE in Rome


Squidoo's food events scheduled in Rome of which I am aware, there are many worthy and all, you are spoiled of choice:


Wine Bulzoni
Meeting with the producer and tasting of wines of seals Dettori
Meeting with the producer and tasting of wines of Paraschos
Meeting with producer and tasting of wines of Guccione
Friday, February 4, 2011 - from 17.00

UveeForme
"Cocktails with the manufacturer" in the tasting of wines Companies:
Graci, Vigna de'Franco and Ciro Picariello
Venerdi 4 febbraio 2011 - dalle 18,00 alle 20,00

Set' - Spazio Libreria – Via Ciro Menotti 38/42
Incontro con degustazione: Salvo Foti presenta "Come bere bene" e " La montagna di fuoco" i libri sulla sua vita trascorsa nei vigneti dell'Etna.
Venerdi 4 febbraio 2011 - alle 18,30

Settembrini Cafè
Cena con degustazione dei vini del Consorzio I Vigneri e la cucina ispirata alla Sicilia di Luigi Nastri
Venerdi 4 febbraio 2011 - alle 20,30

Presso Enoteca Les Vignerons – Via dell'Acqua Bullicante 119
Incontro degustazione di due nebbiolo a confronto:
- Elena Conti dell'Azienda storica della DOC Boca, Castello Conti.
- Isabella Pelizzatti Perego dell'Azienda della Valtellina Ar.Pe.Pe.
Venerdi 4 febbraio 2011 - alle 20,45

Presso l'Enoteca Biagio there will be the first tasting to celebrate the 150th anniversary of the Unification of Italy, will follow each other Sabata first of the month, with three different interpretations of an Italian international variety: Chardonnay: Chardonnay
Terlano Kreuth
Chardonnay 2008 2007 Masciarelli Marina Cvetic Chardonnay Planeta 2008

Saturday, February 5 from 16.45 to 19.00

During the Second edition of the Rome VinoExcellence & Merano Wine Festival, a new initiative of the Merano Wine Festival, designed and built by Helmuth Köcher (founder and president of MIWF) and Ian D'Agata (wine writer known worldwide and responsible for Italy of the International Wine Cellar) selected 100 Italian companies, small companies with famous names and great wines, have their pearls of wine production .
5, 6 and 7 February 2011
"The organization of the event this year (these are the words of Tiziana Gallo) me seen working on two fronts: to bring together a group of producers who could capture your interest aware consumers and offer comfortable spaces e adeguati all'occasione.
Per rispettare entrambe le esigenze ho preferito ridurre il numero degli espositori, proprio per consentirvi di degustare con maggiore confort, nella splendida cornice che ormai conoscete, ma anche di incontrare nuovi produttori."
Ed è così che l'organizzatrice ha dovuto fare una scelta sacrificando qualche produttore per introdurne qualcuno nuovo con la speranza di poterli ospitare di nuovo nelle prossime occasioni.
Sono due anni che non mi perdo questo evento. Quest'anno aumentano le birre presenti e insieme a vini e specialità gastronomiche anche una novità editoriale.
5 e 6 febbraio 2011

At Storehouse Roscioli - Via San Salvatore in Campo 54
Vertical Dolcetto di Dogliani Company of San Fereol Nicoletta Bocca
Sunday, February 6, 2011 - 20.30

Book presentation "The invention of the joy " Sandro Sangiorgi, Porthos issues to be followed by tastings of chocolate, honey, balsamic vinegar, olive oil, bread and produce.
Monday, February 7, 2011 at 18:30

At Bibebnda Wine Concept - Via Capo d'Africa, 21 (Coliseum)
tasting of wines of Ferdinand PRINCIPLE
Monday, February 7, 2011 - 20.00

THE HUIT Culinary Excellence presents:
Evening Valsan the Gatta Mangiona
Via Ozanam 30 (Rome Monteverde)
The creations of Cat Mangiona Giancarlo Home & Sergio Natali made with the best of gastronomic specialties selected by Valsana
Monday, February 7, 2011 - 20.30

If I forgot someone let me know and report it.
Thanks.

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